Csomagjaink

Komplex csomagok  fotózásra

Összeállítottunk 4 Beauty Boxot , melyben a Gyöngyszem Műterem és Szépségszalon szolgáltatásit lehet igénybe venni komplexen. A csomagok tartalma nem kőbe vésett! Apró változtatásokat ár függvényében megoldhatunk. Aki nem saját részre, hanem ajándékba szánja őket, azoknak tudunk a képeken látható ajándékkártyát adni ár feltüntetése nélkül is. Kismamáknak, családoknak, apa-fia, anya-lánya párosoknak , és szerelmes pároknak is állítottunk össze csomagokat. Azok picit lentebb tekerve megtalálhatóak.

FONTOS! A boxokat más fényképészek is használhatják! Érkezhetnek vendégeink a saját, kedvenc fotósukkal!  A választott fotós pedig legyen szíves a 70/ 933-5319-es telefonszámon érdeklődjön a csomag pontos tartalmát illetően, mivel aki csomagot kér, annak kedvezményes árakon biztosítjuk szolgáltatásainkat.

Az ajándékba vásárolt boxok felhasználási határideje fél év.


Kismamáknak komplex csomagok

Kismamák részére összeállított csomagjaink annyiban térnek el a Beauty Boxoktól, hogy tartalmaznak kismamaruhákat, valamint az összes terem igénybe vehető a fotózások alatt. A kártyák ajándékba is adhatóak! Ilyen esetben az árat levesszük róla, és egyedi szöveggel egészítjük ki.

Egyéb csomagjaink