Stílustanácsadás

Tihanyi Judith

Átalakító művész

A kapcsolattartás minden szintjén előnyt élveznek a megnyerő fellépésű emberek.
Gyakran előfordul, hogy az ember nem tudja pontosan, hogy megjelenésével milyen "üzenetet" sugároz környezete felé, de érzékeli a visszajelzésekből a magáról küldött információk értékét, s ezekkel elégedetlen. Ez adhat ösztönzést az arculat (image) alakításhoz. Felmerül az igény, hogy a róla kialakult kép közelítsen a magáról kialakított véleményhez, tükrözze a szándékát és képességét az eddiginél jobb kapcsolatépítésre. Az "image" -kialakítás nem hazug manipuláció, azt az igényt jelzi, hogy hűségesnek maradva önmagunkhoz megfeleljünk környezetünk elvárásainak, a magunkról kialakított kedvező benyomás segítségével eredményesebbek legyünk.

Az öltözködés mindent elárul az emberről!
Elsőre azt gondolhatnánk, hogy a stílusérzék csak a nőknek fontos, azonban a férfiak is észreveszik, ha valaki stílusosan öltözik, és kellő szépérzéke van. Ez nem azt jelenti, hogy mindig ultracsinosnak kell lenni, és magas sarkúban tipegni, viszont, ha valaki megtalálja a saját stílusát, amit kényelmesen és elégedetten tud viselni, az az egész kisugárzására hatással lesz.
A szándékom az, hogy segítsem felfedezni a színeket, amelyeket bátran viselhetünk, hogy elfogadjuk testünket, méreteinket és arányainkat.
Ezzel a tudással felvértezve, ráérezve saját stílusunkra, megerősödött önbizalommal alakíthatjuk ki praktikus, szakszerű és fantasztikus ruhatárunkat. Könnyebb lesz a vásárlás is, nem veszünk többé felesleges holmikat, és egyre jobban érezzük magunkat a bőrünkben.
Alapvetően egy használható ruhatárra van szükségünk! A jó ruhatár egy kis tervezést, megfontoltságot és erős akaratot igényel, hogy ne összevissza vásároljunk.
A ruhák megfelelő kiválasztása nemcsak a külsőt változtatja meg előnyösen, de jobban fogjuk érezni magunkat, magabiztosabbak leszünk! Ha megfelelő színeket és stílust választunk, jobb kedvűek leszünk, és megnő az önbizalmunk is!

Öltözködési és stílustanácsot adok megrendelőim részére, az aktuális trendek figyelembe vételével. Munkám során elemzem a megrendelőm alkati sajátosságait, test- és színanalízist készítek, felmérem igényeit, lehetőségeit és ennek megfelelően állítom össze a megrendelő életstílusának megfelelő komplett ruhatárat, amely funkcionális és esztétikai szempontból is kielégítő. A kiválasztott öltözéket kiegészítőkkel látom el, amelyekkel egyedivé és aktuálissá formálom a megjelenést.. A teljes öltözék kialakításán túl hajviseletre és sminkre is szakmai tanácsot adok.

Tihanyi Judith 30 / 747 3078