Szín-, stílus-, sminktanácsadás

Madarász Vica

Szín-, stílus-és sminktanácsadóként segítem a stílusváltásodat azáltal, hogy megtaláljuk a számodra legelőnyösebb színeket, ruhafazonokat, stílust, amelyekkel az életfeladataidhoz illő megjelenést valósíthatod meg, anélkül, hogy vagyonokat költenél rá.

Végigkísérlek az utadon, megtanulod, hogyan tudod az öltözködésedből a legtöbbet kihozni. Nem, nem átváltoztatlak, hanem megtanítalak arra, hogyan alakítsd ki a ruhatáradat az önazonos megjelenéshez.

A nálam megszerzett ismereteket a különböző szerepeidben és életkorban is fel tudod használni: üzletasszonyként, feleségként/párként, anyaként, nagymamaként. Legyen szó párkeresésről, pozícióváltásról, karrierépítésről, vállalkozói megjelenésről, vagy arról, hogyan tedd harmonikussá a megjelenésedet; a szín-és stílustanácsadással megoldást kapsz ezekre a kihívásokra.

A számodra előnyös színek és ruhafazonok megismerése után, koronázd meg a folyamatot, a színtípusodhoz illő ruhában, frizurában és sminkben készült profi fotózással. Örökítsük meg a visszatérést önmagadhoz!