Fényképész / árak

Csiha Kornélia Photo

Csiháné Csorvási Kornélia vagyok. Fotósként a Csiha Kornélia Photo nevet használom. 

Eddigi életem során többször voltam szerelmes. :) Volt, hogy egyszerre 2 szakmába is. Ezért is végzetem el régebben az óvónői- tanítói szakot. Imádtam...A  fotózásra, csak mint hobbiként gondoltam. Versenyeken indultam, értem el eredményeket, de csak mint  kikapcsolódási lehetőség volt jelen az életemben. Közben, ahogy születtek a gyerekeim lettek alanyaim is. :) S mivel mindig is irigyeltem azokat, akiknek a hobbijuk a szakmájuk, egyszer gondoltam egy nagyot és váltottam. Igyekszem megmutatni a modelleim legjobb oldalát, elkapni a ritka pillanatokat. Folyton tanulok. Megállás nélkül, de élvezem. Remélem a képeim visszatükrözik azt, amit az ügyfeleim látni szeretnének magukról, és titkon remélem, hogy még egy kicsit talán többet is. 

Amit a fotózásról tudni kell...

    Pár sor erejéig engedje meg, hogy ismertessem Önnel, hogyan is zajlik nálam egy fotózás.

A fényképek elkészítése előtt egyeztetni szoktam az időpontot és az elképzeléseket. Ajánlatokat teszek annak érdekében , hogy teljes legyen a siker. Ez vonatkozhat a ruhára, helyszínre, kellékekre. Ha van rá igény, helyben frizurát, sminket is készítünk. Erre az esetre több fotózási csomagot állítottunk össze a szalonban dolgozó hölgyekkel. ( Csomagjaink menüpont alatt megtalálhatóak-ajándékba is adhatóak.) A fotózás történhet műteremben, és szabadban is.

A fényképezkedés megtörténte után a képeket a megrendelő megkapja nyers formátumban, keresztben vízjellel ellátva, nem letölthetően, az email címére elküldve. Ebből otthoni körülmények között nyugodtan válogathat. Minden kép sarkában egy szív jel van. Amelyik képeket szeretné kérni utómunkára, azoknál a fotóknál a szív jelre kell kattintania, és a program jelzi nekem, melyek a kiválasztott kedvencek, amelyekkel a továbbiakban dolgoznom kell.

Fényképek digitális ára

A fotók digitális, retusált ára :

gyerek portré: 2000 Ft/ db

felnőtt portré : 2500 Ft/ db

csoportkép: 6 főtől 3000 Ft

üzleti portré: 3500 Ft / db 

Rendezvényfotózás: 20.000 Ft / óra  

Esküvő / szertartás fotózással kapcsolatban kérd csomagjaimat!

Színkezelt, vágott, alap korrekciókon átment, de nem retusált fényképek ára 1500 Ft / db digitálisan.

  ( Csak 20 db retusált fotó megrendelése után választható opció! )

Bölcsödei, óvodai, iskolai fotózásokat is szívesen vállalok kitelepüléssel.

 Fényképek papír alapú árai

Papírképes utánrendelésre természetesen van lehetőség. Kiváló minőségű, tartós, nyomdában kinyomtatott, színhű fotókat fognak kapni a megrendelők, melyek árai a következők:

10x15 cm: 400 Ft /db

12x18 cm: 500 Ft / db

15x21 cm: 700 Ft / db

20x30 cm: 1000 Ft / db

30x40 cm: 2000 Ft / db

40x60 cm : 3000 Ft / db

50x60 cm: 4000 Ft/db

A fényképek átadásának határideje változó. Általában 2-4 hét. Esküvő esetén 4-6 hét. 

NAGYON FONTOS! Az elkészült képeket  1 évig örzöm meg. Utána törlésre kerülnek.

Facebookos oldal: https://www.facebook.com/csihakorneliaphoto