Fényképész 

Csiha Kornélia Photo

Csiháné Csorvási Kornélia vagyok. Fotósként a Csiha Kornélia Photo nevet használom. 

Eddigi életem során többször voltam szerelmes. :) Volt, hogy egyszerre 2 szakmába is. Ezért is végzetem el régebben az óvónői- tanítói szakot. Imádtam...A  fotózásra, csak mint hobbiként gondoltam. Versenyeken indultam, értem el eredményeket, de csak mint  kikapcsolódási lehetőség volt jelen az életemben. Közben, ahogy születtek a gyerekeim lettek alanyaim is. :) S mivel mindig is irigyeltem azokat, akiknek a hobbijuk a szakmájuk, egyszer gondoltam egy nagyot és váltottam. Igyekszem megmutatni a modelleim legjobb oldalát, elkapni a ritka pillanatokat. Folyton tanulok. Megállás nélkül, de élvezem. Remélem a képeim visszatükrözik azt, amit az ügyfeleim látni szeretnének magukról, és titkon remélem, hogy még egy kicsit talán többet is. 

Amit a fotózásról tudni kell...

    Pár sor erejéig engedd meg, hogy ismertessem , hogyan is zajlik nálam egy fotózás.

A fényképek elkészítése előtt egyeztetni szoktam az időpontot és az elképzeléseket. Ajánlatokat teszek annak érdekében , hogy teljes legyen a siker. Ez vonatkozhat a ruhára, helyszínre, kellékekre. Ha van rá igény, helyben frizurát, sminket is készítünk. Erre az esetre több fotózási csomagot állítottunk össze a szalonban dolgozó hölgyekkel. ( Csomagjaink menüpont alatt megtalálhatóak-ajándékba is adhatóak.) A fotózás történhet műteremben, és szabadban is.

A fényképezkedés megtörténte után a képeket a megrendelő megkapja nyers formátumban, keresztben vízjellel ellátva, nem letölthetően, az email címére elküldve. Ebből otthoni körülmények között nyugodtan válogathat. Minden kép sarkában egy szív jel van. Amelyik képeket szeretné kérni utómunkára, azoknál a fotóknál a szív jelre kell kattintania, és a program jelzi nekem, melyek a kiválasztott kedvencek, amelyekkel a továbbiakban dolgoznom kell.

Van lehetőség színkezelt és retusált képeket vásárolni. Színkezelés  esetén a bőrhibákat nem javítom, hanem a kép színeit állítom be rendesen, vágás, nem oda illő részletek kiszedése történik a képpel. A  képeket a mindenkori retusált ár feléért lehet megvásárolni. Retusálásnál javítom a bőrhibákat, a csillogó bőrt, apróbb alak változtatás is belefér a munkába a színkezelés munkálatai mellett.

Áraimat itt tudhatod meg: 70/ 933 5319 
 

Bölcsödei, óvodai, iskolai fotózásokat is szívesen vállalok kitelepüléssel.

 Fényképek papír alapú árai

Papírképes utánrendelésre, vászonkép nyomtatására természetesen van lehetőség. Kiváló minőségű, tartós, nyomdában kinyomtatott, színhű fotókat fognak kapni a megrendelők, melyek árai a következők:

10x15 cm: 500 Ft /db

12x18 cm: 600 Ft / db

15x21 cm: 800 Ft / db

20x30 cm: 1.500 Ft / db

30x40 cm: 2.500 Ft / db

40x60 cm : 4.500 Ft / db

50x60 cm: 6.000 Ft/db


Vászonképek árai:

20 x 30 cm: 7.000 Ft 
30 x 40 cm: 9.000 Ft
40 x 60 cm: 12.000 Ft 
 

A fényképek átadásának határideje változó. Általában 2-4 hét. Esküvő esetén 4-6 hét. 

NAGYON FONTOS! Az elkészült képeket  1 évig őrzöm meg. Utána törlésre kerülnek.

Facebookos oldal: https://www.facebook.com/csihakorneliaphoto