Gyakori kérdések, információk

Hogyan bérelhetek Stúdiót?

Termeink külön-külön, vagy akár együtt is bérelhetőek, az igényekhez igazodva.

Foglalni a kapcsolatok menüpont alatt,  vagy az alábbi telefonszámon lehet :

 + 36 70/ 933-5319

Mennyivel hamarabb kell megérkezni a fotózás előtt?

Érkezni 10 perccel a fotózás előtt lehet. A termek minimum foglalási ideje 1 óra, mely után van lehetőség további bérlésre is, amennyiben nincsenek utánatok bérlők. 

A meghosszabított bérlést perc alapon számoljuk el.

Figyeljetek a rendre, a tisztaság megtartására!

Legyetek szívesek a fotózás utolsó  perceit a rendrakásra fordítani, hogy az utánatok következők ugyanolyan szép állapotban kaphassák meg a termeket, mint Ti!

A termekben nem lehet étkezni! Ha mégis megéhezik, vagy megszomjazik valamelyikőtök legyetek szívesek a váró részre kijönni, ahol kényelmesen helyet is tudtok foglalni. Teával, kávéval mindig meg tudunk kínálni Titeket.

Cipőhasználat...

Vizes, sáros időben utcai cipővel tilos a műterem részre bemenni! 

Minden esetben hozzatok magatokkal váltócipőt, aminek tiszta a talpa!

Kár okozás esetén....

Amennyiben a termek díszletében, vagy fotós felszerelésében kár esik, úgy a kárt okozó köteles megfizetni azt! Gyereket SOHA ne hagyjatok egyedül a teremben, nehogy megsérüljön, vagy esetlegesen kárt okozzon!

Késés esetén....

Amennyiben késnétek, és a foglalásotok után vannak más bérlők is, úgy az ő idejüket semmiképp nem szeretném megbolygatni, így a fotózásotokat időben be kell fejeznetek! 

A kellékekről...

Műtermeink berendezési tárgyain kívül még sok-sok kellék vár Rátok, melyeket a raktárban polcokon helyeztünk el. Ezeket szabadon használhatjátok a fotózáshoz!  Az ár tartalmazza őket! Rengetek virág, szülinapi kiegészítő, babafotózáshoz kosarak, dobozok, wrappok, alátétek találhatóak ott.

Állatokat hozhattok- e be?

Állatbarát fotóstúdió vagyunk, de csak jól nevelt, kistestű állatok érkezhetnek a stúdióba! Bútorokra nem engedhetitek fel őket, csak ha kézben vannak!  Maximum 2 állatka hozható be, és + 1500 Ft-ot / állat kell utánuk fizetni.

Fizetési lehetőségek...

A fizetés történhet készpénzzel, helyben. Ez esetben nyugtát állítunk ki. Vagy történhet utalással, mely előtt számlát küldünk Nektek.

Kártyás fizetésre nincs lehetőség, és sajnos a közelben lévő bankautomatát nemrégiben megszüntették, ha pénzt szeretnétek felvenni. Kérjük erre figyeljetek!

Mi történik, ha törölnötök kell a foglalásotokat?

A termeket 48 órával a foglalás előtt ingyenesen le lehet mondani. Egy nappal  a megbeszélt időpont előtt félárat, aznapi lemondás esetén teljes árat kell megfizetni.

Papírhátterek használatáról...

Amennyiben összekoszolódik akkor levágjuk, hogy ne kelljen senkinek órákat töltenie a háttér retusálásával ( 2500 Ft/ méter).

Sminkes rész van e külön?

Igen, van. sminkasztallal, tükörrel, magas székkel, és körleddel várjuk azokat a sminkeseket, vagy bérlőket, akik nem a mi saját sminkesünkkel szeretnék a sminkjüket elkészíttetni. Bérlési ára: 2500 Ft/  óra

Kioldót tudunk e biztosítani a vakukhoz?

Canon, Nikon, Sony, Fuji, Olympus, Pentax gépekhez igen, tudunk adni Godox Xpro rádiós vakukioldót.

Milyen gyakran cserélünk dekort?

Évente kétszer. Egy tavasz-nyári dekorációval nyitjuk az évet februárban, és októberben a téli dekorációt avatjuk fel. Év közben kisebb frissítésekkel igyekszünk változatosabbá tenni a műtermeinket.