Gyakori kérdések, információk

Hogyan bérelhetek Stúdiót?

Termeink külön-külön, vagy akár együtt is bérelhetőek, az igényekhez igazodva.

Foglalni a kapcsolatok menüpont alatt, vagy a  wwww.gyongyszemmuterem.hu -n, vagy az alábbi telefonszámon lehet :

70/ 933-5319

Mennyivel hamarabb kell megérkezni a fotózás előtt?

Érkezni 10 perccel a fotózás előtt lehet. A termek minimum foglalási ideje 1 óra, mely után van lehetőség fél órás bérlésre is, amennyiben nincsenek utánatok bérlők. 

Figyeljetek a rendre, a tisztaság megtartására!

Legyetek szívesek a fotózás utolsó 5-10 percét a rendrakásra fordítani, hogy az utánatok következők ugyanolyan szép állapotban kaphassák meg a termeket, mint Ti!

A termekben nem lehet étkezni!!! Ha mégis megéhezik, vagy megszomjazik valamelyikőtök legyetek szívesek a váró részre kijönni, ahol kényelmesen helyet is tudtok foglalni. Teával, kávéval mindig meg tudunk kínálni Titeket.

Cipőhasználat...

Vizes, sáros időben utcai cipővel tilos a műterem részre bemenni! Ilyenkor hozzatok magatokkal váltócipőt, aminek tiszta a talpa!

Kár okozás esetén....

Amennyiben a termek díszletében, vagy fotós felszerelésében kár esik, úgy a kárt okozó köteles megfizetni azt! Gyereket SOHA ne hagyjatok egyedül a teremben, nehogy megsérüljenek, vagy esetlegesen kárt okozzanak!

Késés esetén....

Amennyiben késnétek, és a foglalásotok után vannak más bérlők is, úgy az ő idejüket semmiképp nem szeretném megbolygatni, így a fotózásotokat időben be kell fejeznetek! 

A kellékekről...

Műtermeink berendezési tárgyain kívül még sok-sok kellék vár Rátok, melyeket a fürdőszobában polcokon helyeztünk el. Ezeket szabadon használhatjátok a fotózáshoz!  Az ár tartalmazza őket!!! Rengetek virág, szülinapi kiegészítő, babafotózáshoz kosarak, dobozok, wrappok, alátétek találhatóak ott.

Állatokat hozhattok- e be?

Állatbarát fotóstúdió vagyunk, de csak jól nevelt, kistestű állatok érkezhetnek a stúdióba! Bútorokra nem engedhetitek fel őket, csak ha kézben vannak! A fotózás ideje 50 percre redukálódik ez esetben, mert utánuk szeretnénk a termet kiporszívózni, bármennyire is nem hullajtják a szőrüket .Maximum 1 állatka hozható be, és + 1000 Ft-ot kell utána fizetni.

Fizetési lehetőségek...

A fizetés történhet készpénzzel, helyben. Ez esetben nyugtát állítunk ki. Vagy történhet utalással, mely előtt számlát küldünk Nektek.

Kártyás fizetésre nincs lehetőség, és sajnos a közelben lévő bankautomatát nemrégiben megszüntették, ha pénzt szeretnétek felvenni. Kérjük erre figyeljetek!

Mi történik, ha törölnötök kell a foglalásotokat?

A termeket 48 órával a foglalás előtt ingyenesen le lehet mondani. 

24 órával a megbeszélt időpont előtt félárat, aznapi lemondás esetén teljes árat kell megfizetni, vagy ennek elkerülése végett egyszeri alkalommal adunk új időpontot a fotózás pótlására.

Papírhátterek használatáról...

Amennyiben összekoszolódik akkor levágjuk, hogy ne kelljen senkinek órákat töltenie a háttér retusálásával ( 2500 Ft/ méter).

Sminkes rész van e külön?

Kint a tágas váró részen ( 14 nm2), díjmentesen tudtok sminket, frizurát készíteni, ha esetleg saját sminkessel, fodrásszal érkeznétek.

Kioldót tudunk e biztosítani a vakukhoz?

Canon, Nikon, Sony, Fuji, Olympus, Pentax gépekhez igen, tudunk adni Godox Xpro rádiós vakukioldót.

Milyen gyakran cserélünk dekort?

Évente kétszer. Egy tavasz-nyári dekorációval nyitjuk az évet februárban, és októberben a téli dekorációt avatjuk fel. Év közben kisebb frissítésekkel igyekszünk változatosabbá tenni a műtermeinket.